У Миколаївській області повністю відремонтували одну з найгірших доріг у регіоні

 

Траса Т-15-13, що веде до курортного міста Очаків, відремонтована та вкрита двома шарами асфальтобетону по всій протяжності. Донедавна ця дорога була однією з найгірших у Миколаївській області.

Про це інформує пресслужба Миколаївської ОДА.

“Траса Т-15-13 “Нечаяне-Очаків” ще минулого літа була в плачевному стані. Щоб дістатися до курортного містечка Очаків та Чорноморської коси, туристи та жителі Очаківщини були змушені об’їжджати розбитий маршрут польовими дорогами та узбіччями”, – йдеться у повідомленні.

Зараз увесь маршрут до узбережжя Чорного моря та порту “Очаків” довжиною 37 км відновлено.

З метою збереження оновленого дорожнього полотна перед Очаковом встановлено комплекс автоматичного габаритно-вагового зважування-в-русі (Weigh-in-Motion).

“WIM-система дозволяє фіксувати порушення перевізниками вагових норм та габаритних параметрів, а також зберегти оновлений автошлях від передчасного руйнування”, – розповіли в ОДА.

На окремих ділянках автошляху ще завершуються дорожні роботи з планування та ущільнення узбіччя, влаштування бортового каменю, бар’єрного огородження, установки автопавільйонів, нанесення горизонтальної розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Читайте також:
В Україні вартість ремонту 1 км доріг зросла вдвічі, а ціни на матеріали майже не змінились, – CoST Ukraine

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна