Уряд виділив понад ₴15 млн сім’ям загиблих і поранених учасників АТО

 

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про виділення понад 15 мільйонів гривень на виплату одноразової грошової допомоги членам сімей двох громадян, які загинули, та 21 громадянину, який отримав інвалідність в антитерористичній операції.

Про це в середу, 4 серпня, повідомила в фейсбуці Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

“Вітаю рішення Кабінету Міністрів України про виділення 15 мільйонів 312 тисяч гривень на виплату одноразової грошової допомоги членам сімей 2 громадян, які загинули, та 21 громадянину, який отримав інвалідність в антитерористичній операції”, – написала вона.

За її словами вона постійно під час засідань уряду наголошує на питаннях належного додержання прав ветеранів війни, насамперед – учасників бойових дій та членів їхніх родин, бо порушення таких прав підтверджуються результатами численних моніторингових візитів Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини.

“Задля поновлення порушених прав мною направлено відповідні звернення до Міністерства у справах ветеранів України. Додержання соціальних прав ветеранів війни перебувають на моєму особистому контролі”, – поінформувала Денісова.

Читайте також:
Мінветеранів перенесе посвідчення УБД в додаток “Дія”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна