Трапляється раз на мільйон, – стрілець Сергій Куліш про влучання у чужу мішень у фіналі Олімпіади

доповнено

Український стрілець Сергій Куліш посів восьме місце у фіналі змагань зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів із 3-х положень на Олімпіаді в Токіо.

Як передає “Новинарня“, у понеділок, 2 серпня, спортсмен в одній зі спроб випадково влучив в чужу мішень.

“Я вистрілив не в свою мішень. У мене розстебнувся ґудзик, я відчув якийсь дискомфорт. Але час минав, потрібно робити постріл. Таке трапилося. Мабуть, хвилювання зіграло якусь роль. Мені важко, чесно. Таке трапляється раз на мільйон і сталося зараз. Важко щось говорити”, – розповів 28-річний представник Збройних сил України з Черкащини.

Скріншот із відео

Олімпійським чемпіоном із новим світовим рекордом став китаєць Чжан Чанхун. “Срібло” у росіянина Сергія Каменського, “бронза” дісталася сербові Міленку Себичу.

Сергій Куліш на Олімпіаді-2016 в бразильському Ріо-де-Жанейро став срібним призером у стрільби з пневматичної гвинтівки на 10 метрів.

В активі збірної України поки шість нагород токійської Олімпіади – одна срібна і п’ять бронзових.

Бронзові медалі Токіо-2020 виграли наші Дар’я Білодід у дзюдо, фехтувальник-шпажист Ігор Рейзлін, змішана пара Олена Костевич і Олег Омельчук у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів, Михайло Романчук у плаванні на 800 м кролем та тенісистка Еліна Світоліна.
Також Романчук здобув срібну нагороду у фінальному запливі на дистанції 1500 метрів.

Читайте також:
Плавець Михайло Романчук після виступу в Токіо: Я задоволений цими двома медалями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна