95-та бригада завершила тактичні навчання з іноземними інструкторами на Яворівському полігоні

 

На Львівщині за участі іноземних інструкторів JMTG-U (Об’єднана багатонаціональна група з підготовки – Україна) завершилися тактичні навчання з десантниками 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України.

Маневри тривали близько двох місяців на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

“Навчання розширили спектр підготовки військовослужбовців, що у свою чергу дало змогу підвищити бойові навички та зміцнити взаємосумісність з державами-членами НАТО”, – йдеться в повідомленні пресцентру 95-ї бригади.

Кращих військовослужбовців відзначили грамотами та подарунками.

Фото: пресцентр 95 бригади

Напередодні “95-ка” звітувала, що на території Яворівського полігону завершилася активна фаза тактичних навчань.

Відомо, що військовослужбовці відпрацювали злагоджені дії різних підрозділів під час навчань вдень та вночі. Маневри тривали відповідно до протоколу НАТО.

Фото: пресцентр 95 бригади

Читайте також:
95-та бригада вийшла на Яворівський полігон: що відпрацьовують і що в планах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна