“Провели бесіду”: у Кам’янському ресторан після візиту ветеранів виправив мапу з “російським” Кримом

 

У Кам’янському Дніпропетровської області ресторан “Навігатор” виправив мапу з країнами, на якій окупований Крим був зображений як територія Росії.

Про це повідомив очільник місцевого осередку організованої ветеранами АТО/ООС громадської організації “Брати по зброї” Богдан Житнік.

“Я, як керівник ГО «Брати по зброї» у м. Кам‘янське, відвідав зі своїми побратимами ресторан «Навігатор», в якому висіла карта з «російським» Кримом. Провели бесіду з адміністрацією ресторану. Ситуація виправлена.

Адміністрація закладу сьогодні вибачилась. Крим був, є, і залишиться українським! Ми нікому не дозволимо зазіхати на суверенітет нашої держави, ми це доводили і доводимо на війні з Росією”, – написав Житнік у фейсбуці, додавши фото виправленої мапи і скріншот із вибаченнями адміністрації ресторану.

Скріншот: ФБ Богдан Житнік

Читайте також:
Державний телеканал “Дом”, створений Зеленським, показав карту Росії з Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.