“Вибухівка” під авто високопосадовця СБУ на Луганщині виявилась професійно змайстрованим муляжем, – ЗМІ

 

Пристрій, який заклали під авто одному з керівників Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях виявився професійно змайстрованим муляжем.

Про це в п’ятницю, 30 липня, інформує сайт Watchers із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

“Пристрій був закладений під авто Віталія Винниченка – першого заступника керівника – начальника 3-го управління СБУ у Донецькій та Луганській областях. Не зважаючи на те, що у муляжі не було використано вибухівку, сам пристрій був змайстрований фахівцями зі знання справи”, – йдеться в повідомленні.

Пристрій був виявлений під час стандартної процедури огляду авто, коли машина в’їжджала на територію управління. Тоді Винниченко саме повернувся з обідньої перерви.

За дві години до виявлення вибухівки у цей день, згідно з графіком, Винниченко мав проводити прийом громадян.

“Своєрідну перевірку боєготовності, тренувальну чи навчальну тривогу, яка могла б бути проведена у такий спосіб, наш співрозмовник у правоохоронних органах виключає”, – інформує Watchers.

Нагадаємо, 29 липня під службовим автомобілем співробітника Служби безпеки України на Луганщині виявили невідомий предмет, схожий на вибухівку. Він був прикріплений до днища автомобіля, з пристрою стирчали декілька дротів різного кольору.

Читайте також:
СБУ: на Закарпатті за порушення територіальної цілісності України агітував чиновник ДСНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна