ЦВК визнала Швачка обраним народним депутатом замість Монастирського

 

Центральна виборча комісія визнала Антона Швачка обраним народним депутатом за списком партії “Слуга народу” на позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у п’ятницю, 23 липня.

“Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатносу виборчому окрузі Швачка Антона Олексійовича, 1992 року народження, освіта вища, тимчасово непрацює, проживає у місті Суми, безпартійний, включений до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під №139″, – зачитала текст постанови секретар ЦВК Олена Гатаулліна.

За її словами, таке рішення прийнято у зв’язку з рішенням Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народного депутата від “Слуги народу” Дениса Монастирського.

Як повідомлялося, Верховна Рада 16 липня призначила народного депутата із фракції “Слуга народу” Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За це рішення проголосував 271 парламентарій.

Читайте також:
Монастирський зникне з інфополя на місяць та віддасть Прикордонну службу, – Арахамія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна