На Закарпатті потяг зіткнувся з фурою: п’ятеро постраждалих

 

На Закарпатті пасажирський потяг зіштовхнувся із вантажівкою, пасажирів евакуювали, є постраждалі.

Про це повідомив речник Управління ДСНС в Закарпатській області Федір Філіп.

“Наразі попередньо відомо, що сьогодні о 12 годині дня біля села Рокосова сталася ДТП внаслідок зіткнення пасажирського поїзда “Київ – Солотвино” із вантажівкою. Відомо наразі про трьох постраждалих — це водій вантажівки та двоє пасажирів. Вони госпіталізовані до лікарні”, – повідомив Філіп у коментарі “Укрінформу”.

Також, за його словами, із потяга евакуювали 226 пасажирів — наразі місцева влада організовує довіз людей від дороги до автостанції міста Хуст.

Відомо, що перший вагон потяга зійшов з рейок, на місці чергує дві одиниці пожежної техніки ДСНС, вони контролюють пожежну безпеку.

На місці аварії працюють правоохоронці та спеціальні служби.

Згодом пресслужба ДСНС Закарпатської області офіційно повідомила, що, за попередніми даними, внаслідок ДТП травмовано п’ятеро людей, троє з яких (водій вантажівки та 2 пасажирки потяга) каретами екстреної медичної допомоги були госпіталізовані до лікувального закладу.

“Двоє пасажирів отримали легкі травми та від госпіталізації відмовилися”, – йдеться у повідомленні.

Наразі рух залізничного транспорту на даній ділянці залізничного перегону призупинено, для пасажирів організовано дизель поїзд до смт Солотвино. Також на місці події працює відновлювальний поїзд станції Королево.

Читайте також:
На Вінниччині зіткнулися пасажирський потяг та вантажівка, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна