У Дніпрі в будинку пролунав вибух. Припускають політику. ДОПОВНЕНО

доповнено

Поліцейські Дніпра встановлюють обставини вибуху у будинку в Соборному районі міста.

Про це у середу, 21 серпня, інформує поліція Дніпропетровщини.

“Зараз на місці події працюють правоохоронці. Внаслідок вибуху постраждалих немає”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що 21 липня близько 07.00 до поліції надійшло повідомлення про вибух у нежитловому приміщенні на першому поверсі одного з будинків на проспекті Дмитра Яворницького в Соборному районі.

Епіцентром вибуху стала ринва. Внаслідок вибуху будинок отримав пошкодження у вигляді вибитих вікон.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції, вибухотехніки, кінологи, працівники ДСНС та СБУ.

Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як стало відомо, в цьому будинку на проспекті Дмитра Яворницького працюють офіси кількох політичних сил – у яких вважають, що вибух може бути пов’язаний із їхньою діяльністю.

Депутат обласної ради від Блоку Юрія Вілкула “Українська перспектива” Юрій Сімонов повідомив, що в цій будівлі працює його офіс, а також офіс політичної партії “Україна без олігархів” і громадської організації “Команда Дніпра”. Сімонов не виключає, що інцидент “пов’язаний із політикою”.

Максим Голосний, який очолює партію “Україна без олігархів”, у коментарі “Радіо Свобода” також не виключив, що вибух міг бути пов’язаний із політичною діяльністю. Як розповів Голосний, днів за десять до інциденту він бачив двох людей, які щось робили біля ринви. Увечері напередодні, полишаючи будівлю, нічого підозрілого не помітив, каже він.

“У нас конфліктів ніяких не було, нам ніхто не погрожував. Буквально вчора ми проводили зустріч, о шостій вечора я завершив працювати, готувати партійну документацію. Ми там регулярно зустрічаємося. У будівлі й близько немає ніяких комерційних структур. Будемо збиратися, обговорювати, бо такі речі випадковими не бувають. Вибухнуло якраз біля дверей, міг постраждати будь-хто, хто входив чи заходив у будівлю”, – сказав Максим Голосний.

Читайте також:
На Київщині стався вибух у багатоповерхівці, постраждали восьмеро людей. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна