США побудували понад кілометр паркану на морській базі в Очакові

 

США профінансували зведення паркану на військово-морській базі ВМС ЗС України в Очакові Миколаївської області. 

Про це повідомила пресслужба компанії KVG – саме з нею Командування інженерних систем військово-морських об’єктів США  уклало контракт на проєктування та будівництво 1,3-кілометрової бар’єрної системи для української бази.

“KVG відповідав на труднощі та виклики проекту за допомогою економічно ефективних рішень, завжди дотримуючись умов контракту, захищаючи інтереси бенефіціара, – йдеться в пресрелізі компанії.

Компанія забезпечила реалізацію проєкту усіма матеріалами, обладнанням, робочою силою та наглядом від фази проєктування до завершення та прийняття.

Фото: пресслужба компанії KVG

Зведення 1,3 кілометрової огорожі по периметру бази в Очакові завершили цього року і вже зараз вона функціонує за призначенням.

Загородження комбіновані з використанням бетонних плит, спеціальної сітки, шлагбаунів та колючого дроту.

Раніше компанія KVG здійснювала організацію та супровід робіт з будівництва Морського операційного центру на базі ВМС ЗС України в Очакові, зокрема доставку будівельних матеріалів від українських виробників, нагадує “Мілітарний”.
Загалом США тоді збудували три об’єкта на території бази для ВМС ЗС України: Морський оперативний центр ВМС України, ремонтні майстерні, контрольно-пропускні пункти.

Читайте також:
“Як бази у США”. В Очакові американські військові покращують інфраструктуру ВМСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна