Дебютант другої ліги орендував захисників «Шахтаря» і «Львова»

 

Представник Харківської області готується до свого першого сезону серед профі. Як стало відомо спортивному ресурсу Metaratings, черговими літніми новачками «Вовчанська» стали два флангових захисники – 19-річний Даніель Егбуджуо з молодіжки «Шахтаря» і 21-річний Максим Хімчак, в активі якого є одна гра, а сім разів його прізвище включалося до заявки «Львова» на матчі УПЛ.

Раніше «Вовчанськ» вже взяв в оренду трьох молодих гравців у «Металіста». Ряди команди поповнили флангові гравці Микита Тепляков та Денис Кузубов (обидва – 2001 року народження), а також атакуючий півзахисник Максим Багачанський (2002).

Тепляков у минулому сезоні Другої ліги встиг провести за «Метал» 1 матч, Багачанський з’являвся на полі 11 разів. Перед відходом в оренду обидва продовжили трудові угоди з «Металістом» ще на пів року. Кузубов, в минулому гравець юніорського харківського «Авангарду», тільки цього літа підписав свій перший контракт з жовто-синіми.

Нагадаємо, у минулому сезоні команда Андрія Березовчука дійшла до півфіналу аматорського чемпіонату України. У 1-му турі Другої ліги, базової датою якого стане 25 липня, «Вовчанськ» прийме в Харкові «Металург».

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна