Порошенко привіз військовим на Донеччину обладнання майже на мільйон гривень

 

“Благодійний фонд Петра Порошенка” спільно з волонтерами закупив для потреб українського війська ще один комплект відеоспостереження.

Як інформує пресслужба партії “Європейська солідарність”, у вівторок, 6 липня, цей комплект разом із п’ятьома потужними генераторами і 2,5 кілометрами тіньової сітки доставили на позиції 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у Донецьку область.

“До нашої співпраці з 10-ю бригадою долучились 3 124 особи. Хтось перерахував п’ять гривень, хтось – п’ять тисяч, хтось десять тисяч. Дуже важливо, щоб ви на власні очі побачили, що в повному обсязі генератори, комплекси спостереження, сітки – тільки сьогоднішньою партією майже на мільйон гривень все приїжджає і передається нашим воїнам. У надійні руки. Тут абсолютний порядок, воно ставиться на облік, і навіть під час ротації бригади це залишається тим, хто прийде на ротацію”, – сказав військовим лідер “ЄС”, нардеп Петро Порошенко.

Він також подякував усім волонтерам, які долучилися до кампанії зі збору коштів і засновникові “Розетки” Владиславу Чечоткіну за генератори для армійців.

“З 2014 року він працює і віддає все, що може, на волонтерський рух. І на сьогоднішні він нам із величезною знижкою продав п’ять генераторів. А генератори – це все на фронті, починаючи від зарядки і забезпечення камер, комп’ютерів, телефонів, і закінчуючи забезпеченням життєдіяльності”, – зазначив Порошенко.

“Хочу подякувати вам за цю допомогу. Це дійсно потрібно і для управління військами, і для життєдіяльності”, – наголосив командир 10-ї огшбр, полковник В’ячеслав Котлик.

Читайте також:
Порошенко подав позов проти Зеленського і Bihus.Info, – адвокат

Порошенко купив військовим на фронт комплекс оптичної розвідки і спостереження. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна