ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ – нове ім’я у сфері забезпечення оборони людей в Україні ℗

 

На ХVII Міжнародній спеціалізованій виставці “Зброя та безпека-2021” у Києві чеська виробнича компанія ДП ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ с.р.о. представила бронежилет, розроблений на замовлення Міністерства оборони України. Складові жилета відповідають стандартам НАТО NIJ 0101.06: II, IIA, IIIA, III-IV рівня захисту та вимогам української сертифікації.

Тканина HSF 4500, з якої виготовляються чохли для бронежилетів, є власною інноваційною розробкою чеської компанії.

Найцікавішим виставковим експонатом став бронежилет прихованого носіння 2-го класу захисту. Він створений для оборони від пістолетної кулі та від ножа. Цю броню можна вдягати під одяг, і вона буде непомітна.

Для захисту від великих уламків, пістолетних куль, а також від автоматних куль, які влучають по дотичній, були представлені балістичні шоломи 2-го класу захисту.

Важливо, що різниця у вазі з шоломами 1-го класу захисту інших компаній не більш як 100 грамів.

Компанія ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ виготовляє обладунки для цивільного захисту, правоохоронних органів та сектору оборони. Продукція компанії створена відповідно до вимог міжнародних стандартів NIJ та натовських рекомендацій STANAG.

Відповідно до цих стандартів продукція перевіряється на балістичну стійкість після імітації використання. Для цього жилет прокручують 72 тисяч разів у перфорованому металевому барабані при температурі 65 градусів і відносній вологості 85%.

Продукція ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ характеризується високим рівнем якості балістичних матеріалів, що відповідають високим стандартам. Компанія проводить постійний моніторинг якості та здійснює балістичні випробування. Вона відповідає державним вимогам України й вимогам НАТО. У виробництві використовуються матеріали, які забезпечують тривалу експлуатацію, що є необхідним для захисту людського життя.

В Україні компанія була представлена у 2021 році під брендом “Віртусап”.

На ринку Чехії компанія діє з 2016 року та спеціалізується на виготовленні засобів індивідуального захисту.

Чеські підприємства активно підтримують суверенітет України. Отже, поява на ринку України компанії ЕццентріСІТІ ІНВЕСТ, яка виготовляє продукцію як для цивільного захисту, так і для захисту в умовах воєнного конфлікту з країною-агресором, свідчить про стрімкий розвиток двосторонніх відносин між нашими державами в оборонній сфері.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна