Антитерористичні навчання в Києві: СБУ “звільнила із заручників” посла Ізраїлю

 

Служба безпеки України спільно з посольством Ізраїль в Україні провела у Києві спеціальні антитерористичні навчання.

Про це повідомляє Головне управління СБУ у Києві та Київській області на своїй сторінці у фейсбуці.

У тренуваннях, які відбулися в Печерському районі столиці на базі Хоральної синагоги Бродського, взяли участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та органів державної виконавчої влади.

“Був відпрацьований механізм звільнення заручників, яких умовні терористи захопили у синагозі”, – розповіли в СБУ.

За легендою навчань, умовні “терористи” захопили в заручники надзвичайного і повноважного посла Держави Ізраїль та вірян, які перебували в приміщенні синагоги.

“Задіяні підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в екстремальних умовах. У рамках антитерористичної операції спецпризначенці ЦСО «А» СБУ визволили всіх «заручників» та затримали умовних «терористів»”, – зазначається в повідомленні.

Як повідомили в Службі безпеки, представники штабу Антитерористичного центру СБУ “відзначили високий рівень злагодженості та ефективності дій всіх суб’єктів боротьби з тероризмом міста Києва”, а “іноземні партнери з Держави Ізраїль подякували учасникам антитерористичних навчань за співпрацю у безпекових питаннях”.

Читайте також:
СБУ провела антитерористичні навчання біля лінії розмежування на Донеччині. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна