Кількість загиблих під руїнами будинку в Маямі зросла до 22

 

Зростає кількість жертв обрушення багатоповерхового будинку неподалік Маямі, штат Флорида. Вона вже сягнула 22 осіб, повідомляє USA Today.

Ще 126 людей зараз вважаються зниклими безвісти.

Мер округу Маямі-Дейд Даніелла Левін Кава розповіла журналістам, що підписала розпорядження щодо знесення вцілілої частини будівлі, оскільки вона становить загрозу для здоров’я та безпеки людей.

Вона додала, що конструкції зноситимуть після проходження на узбережжі урагану “Ельза”, а наразі в пріоритеті пошук та порятунок вцілілих.

Як відомо, в ніч на 24 червня в окрузі Маямі-Дейд (штат Флорида, США) обрушилася частина 12-поверхового житлового будинку.
Серед оголошених зниклими безвісти, які в момент інциденту ймовірно перебували в будівлі, – громадяни щонайменше дев’яти країн, зокрема США, РФ, Ізраїлю, шести латиноамериканських держав.

Читайте також:
Обвал будинку в Флориді: дев’ятеро загиблих, понад 150 людей зникли безвісти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна