Мінборони зреагувало на скандал із жіночими підборами на параді військ

 

Міністерство оборони України лаконічно прокоментувало скандал, який розгорівся після публікації світлин з репетиції жіночої “коробки” на параді військ на День Незалежності.

Відповідний допис пресслужба оборонного відомства поширила у п’ятницю, 2 липня, на сторінці у ФБ.

“В Збройних силах України не тільки піксель та берці. Є польова форма одягу, повсякденна та парадна. Польова форма – на полігоні та в окопах, повсякденна – в повсякденній діяльності, а парадна – ну вже самі здогадалися. Цьогоріч на День Незалежності України будуть йти військовослужбовці-жінки в парадній формі одягу. Гарні та сильні. Є певні вимоги до форми одягу – Наказ Міністерства оборони України 20.11.2017 № 606”, – йдеться у повідомленні.

Пресслужба МОУ також оприлюднила кілька світлин, які стосуються “буцімто “відсутності” підборів у інших країнах”, але не назвало країни, про які йдеться.

Позаштатний радник голови офісу президента України Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони Олексій Арестович написав на своїй сторінці у ФБ, що рішення про проведення параду військ у парадній формі є усним рішенням начальника Генерального штабу (Сергія Корнійчука – Н.), яке зафіксований наказом командувача Сухопутних військ (Олександра Сирського – Н.) номер 453 від 22.06.2021.

Читайте також:
Парад військ: Міноборони показало репетицію жіночої “коробки” й отримало порцію критики. ФОТО

Нардепки принесли міністру оборони туфлі на підборах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна