Співавтори Основного закону Хмара і Шишкін прийшли на урочисте засідання Ради у футболках “Зе! Вбивця Конституції”. ВІДЕО

 

У понеділок, 28 червня, на урочистому засіданні Верховної Ради народні депутати другого скликання, учасники ухвалення Конституції Віктор Шишкін та Степан Хмара встали і слухали виступ президента стоячи у футболках з написом “Зе! Вбивця Конституції”.

Про це інформує видання”Букви”.

Перший генеральний прокурор незалежної України, народний депутат I-III скликань Віктор Шишкін та колишній політичний дисидент, Герой України колишній нардеп Степан Хмара прийшли на засідання у футболках з політичним гаслом “Зе! Вбивця Конституції”.

Нагадаємо, на урочистому засіданні парламенту з приводу 25-ї річниці ухвалення Конституції президент Володимир Зеленський вніс у Раду законопроєкт про великий Державний герб як невідкладний.

Читайте також:
Дослідники визначили “найпопулярніші” статті Конституції України

У Києві почалися урочистості з нагоди 25-річчя Конституції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна