Доба ООС: 12 порушень з боку ворога, важкий калібр біля Водяного й Гранітного

 

Протягом минулої доби, 25 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ОС у ранковому зведенні.

У районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, ворог тричі обстрілював позиції Об’єднаних сил з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Неподалік ЗОЛОТОГО-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля АВДІЇВКИ – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У бік ГРАНІТНОГО російсько-окупаційні війська вчиняли обстріли з мінометів 120-го калібру.

Неподалік ПІСКІВ ворог тричі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Біля МАЙОРСЬКА збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі населених пунктів КАТЕРИНІВКА та АВДІЇВКА були зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу “Орлан-10” із перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавилися засобами РЕБ.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил за минулу добу немає.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців українська сторона СЦКК повідомила представників СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

“Українські військові продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
93-тя бригада показала наслідки обстрілу прямою наводкою під Гранітним. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна