Оточення Зеленського погодило перевезення тіла митрополита Митрофана з Луганська до Києва і його похорон у лаврі, – Ковальов

 

Андрій Ковальов
громадський та церковний активіст, політичний експерт

(FB)

Дивним виглядає, коли українські патріоти пишуть пости і щиро сумують за померлим від інфаркту митрополитом Московського патріархату з Луганська Митрофаном. Це саме той громадянин Юрчук Міхаіл Івановіч зі списків “Миротворця”. Центр “Миротворець” підозрював та звинувачував його у підтримці сепаратистів і російських окупантів, а також маніпуляції суспільно важливою інформацією.

Митрофан (Юрчук) керував Відділом зовнішніх церковних зв’язків Московського патріархату в Україні, “церкви окупанта”. Насправді ВЗЦЗ – це всього лиш філія так званого ОВЦС РПЦ з центром у Москві. Митрофан (Юрчук) був фактично координатором російського гібридного відділу ФСБ в Україні.

Митрофан (Юрчук) благословляв російську агресію на Донбасі і співпрацював з терористичною організацією “ЛНР”, а також російськими окупаційними органами на Луганщині.

Нині з моїх джерел в офісі президента України стало відомо, що оточення Володимира Зеленського погодило перевезення тіла Митрофана (Юрчука) до Києва і його похорон у Києво-Печерській лаврі. Дивно, що ще посмертно офіс президента не надав Митрофану державний орден.

А мені шкода, що він не відповів за свої злочини перед земним українським судом. Сподіваюся, що він відповість перед найвищими Божим Судом.

Випереджаю коментарі наших доморощених українських гібридних богословів – мовляв, а як же ж заповідь Христова: “Ви чули, що було сказано: люби ближнього твого і ненавидь ворога твого. А Я кажу вам: любіть ворогів ваших, благослов­ляйте тих, хто проклинає вас, добро творіть тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто кривдить і гонить вас” (Матфея 5:43-44)?

А я відповім. Не займайтеся окозамилюванням! “Нехай буде слово ваше: так — так; ні — ні, а що зверх цього, те від лукавого” (Матфея 5:37).

З таким співчуттям до ворогів – проспівчуваємо Україну!

Читайте також:
У Києво-Печерській лаврі поховали контраверсійного митрополита Луганського Митрофана, який помер в окупації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна