На Київщині стався вибух у багатоповерхівці, постраждали восьмеро людей. ВІДЕО

 

У селі Білогородка Київській області в понеділок, 21 червня стався вибух у житловому будинку. Постраждали восьмеро людей, зокрема й одна дитина.

Про це інформує пресслужба ДСНС.

Подія трапилася на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Після вибуху в будівлі спалахнула пожежа. З нею почали боротися рятувальники, евакуйовано 40 людей.

Пожежа розповсюдилась верхін поверхи й дах. Руйнувань несучих конструкцій немає, в одній із квартир уже пошкоджені вікна.

Унаслідок інциденту до лікарні відправили дві людини, одна з них – дитина 2008 року народження. Ушкодження дістали ще шестеро, проте після огляду спеціалістів вони від відмовились від госпіталізації.

Як повідомляє “Укрінформ”, від пожежі вигоріли щонайменше сім квартир та частина даху. Деякі постраждалі під час евакуації були непритомні.

До ліквідації пожежі залучили 53 рятувальники та 12 одиниць техніки. Про причини вибуху у ДСНС поки що не інформували.

Читайте також:
Інцидент на аеродромі у Василькові: водій авто був напідпитку, а пошкоджений МіГ – тільки після модернізації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна