Кива набирає “патріотів” по 250 грн для масовки з нагоди роковин нападу Гітлера на СРСР

 

Афілійована з проросійською партією “ОПЗЖ” організація “Патріоти – За життя”, яку очолює скандальний нардеп Ілля Кива, набирає за гроші масовку чоловіків для участі в акції з нагоди 80-х роковин початку так званої “Великої Вітчизняної війни”.

Оголошення з цього приводу поширені в телеграм-каналах.

Для масовки “Патріоти – За життя” набирають хлопців і чоловіків віком 18-45 років. Обов’язкова вимога – ошатний вигляд, білі сорочки й брюки або джинси (а не спортивні штани). Учасникам потрібно попередньо подати свої фото. З усіх районів Києва здійснюватиметься підвезення відібраних чоловіків мікроавтобусами.

Скріншот оголошення

Початок акції призначено на 4-ту годину ранку 22 червня – час бомбардування Києва після нападу гітлерівської Німеччини на Радянський Союз. В Україні це досі офіційний День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Організація Киви планує з цього приводу покладання квітів біля пам’ятника “Батьківщині-матері” (музей історії України в Другій світовій війні).

Платня за участь у такій масовці становить 250 грн.

“Не хочете завтра о 4-й ранку з Кивою за 250 грн постояти на честь нападу одного союзника на іншого?” – із сарказмом коментує набір громадський активіст Сергій Стерненко.

Нагадаємо, 9 травня 2021 року в Києві відбувся так званий “марш проти фашизму” організації “Патріоти – За життя”, який очолили народні депутати Ілля Кива та Віктор Чорний. Тоді в марші взяли участь близько тисячі осіб.

Читайте також:
Партія Медведука зібрала платну масовку на обурливий перформанс під посольством США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна