У Бельгії знайшли мертвим озброєного військового, що зник у травні

 

У Бельгії знайшли тіло чоловіка, який найімовірніше і є зниклим минулого місяця військовим Юрґеном Конінгсом.

Про це інформує видання Le Soir.

У федеральній прокуратурі повідомили, що тіло в лісі комуни Ділзен-Стоккем виявив мер міста Маасейк Йоган Толлєнере під час прогулянки на велосипеді.

За попередніми даними розслідування правоохоронців, вважається, що це Конінгс, якого розшукували з 17 травня.

“Причина смерті, за попередніми висновками – самогубство із застосуванням вогнепальної зброї, але це ще потрібно підтвердити за допомогою медекспертизи”, – зазначили у прокуратурі.

Інших деталей наразі не повідомляють.

Нагадаємо, 46-річний Юрґен Конінгс зник в понеділок 17 травня. Справа стала резонансною, тому що невдовзі перед цим військовий погрожував кільком людям, включаючи відомого вірусолога Марка Ван Ранста, а згодом у покинутому автомобілі Конінгса була знайдена зброя, включно з протитанковими ракетними установками та боєприпасами.

Вважалося, що він має зі собою рушницю та пістолет.

Пошуки солдата, який мав тісні зв’язки з фламандським крайніми правими, зосереджувались на лісі Дільзербос та сусідньому національному парку недалеко від курорту в муніципалітеті Ділзен-Стоккем поблизу бельгійсько-голландського кордону.

На пошуки Конінгса витратили 650 тисяч євро.

Читайте також:
В Очакові знайшли мертвим військового, якого підозрювали в замаху на іншого армійця. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна