Доба ООС: три ворожі обстріли, без бойових втрат

 

Упродовж минулої доби, 18 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Про це інформує пресцентр ОС у ранковому зведенні.

Поблизу Золотого противник вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів. Біля населеного пункту Новоселівка російські окупанти застосовували міномети 82-го калібру. Неподалік від Луганського ворог обстрілював наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

“Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників СММ ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін”, – сказано у зведенні.

Станом на сьому годину ранку від початку доби 19 червня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

“Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил і дотримуються домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи”, – зазначили в пресцентрі штабу ОС.

Читайте також:
“Можуть загинути десятки тисяч”: Данілов відкинув військове звільнення окупованих РФ територій України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна