Російські окупанти проводять навчання снайперів і гранатометників в ОРДЛО, – розвідка

 

Командування Збройних сил РФ нарощує бойові можливості всіх підрозділів та проводить навчання на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Про це в п’ятницю, 18 червня, інформує пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“Командування Збройних сил РФ продовжує нарощувати бойові можливості підрозділів з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з початку поточного тижня на полігонах окупантів зросла інтенсивність проведення заходів бойової підготовки. Зокрема, занять під час зборів артилеристів, мінометників, гранатометників, кулеметників, розвідників, снайперів, зв’язківців, саперів та фахівців інших спеціальностей.

У Мінобороні зауважили, що у такий спосіб окупанти намагається підвищити рівень підготовки найманців з використанням удосконаленого обладнання навчально-матеріальної бази, завезеного з території Росії через непідконтрольні Україні ділянки кордону.

Крім того, контроль проведення зборів та інших заходів бойової підготовки підрозділів противника здійснюють групи кадрових російських офіцерів штабу 8-ї армії Південного військового округу ЗС РФ.

Читайте також:
На Донбасі за п’ять місяців від мін загинули 20 цивільних, 56 – поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна