Порошенко купив військовим на фронт комплекс оптичної розвідки і спостереження. ФОТО

 

“Благодійний фонд Порошенка” закупив для потреб українських військових на передовій повний комплекс оптичної розвідки і відеоспостереження.

Про це в четвер, 17 червня, йдеться в дописі на фейсбук-сторінці лідера “Європейської солідарності” Петра Порошенка.

“42 кілометри, 10% протяжності лінії фронту, на яких стоїть 10-та окрема гірсько-штурмова бригада , тепер оснащені системою відеоспостереження і розвідки. Зараз наші хлопці захищені, менше ризикують, переміщуючись під ворожим прицілом. І усе це ми з вами зробили разом!”, – йдеться в повідомленні.

10 огшбр Порошенко 1 10 огшбр Порошенко 2 10 огшбр Порошенко 3 10 огшбр Порошенко 4 10 огшбр Порошенко 5
<
>
Фото: Петро Порошенко/Facebook

“Ми спільно зібрали більше двох мільйонів гривень для повного оснащення 10 огшбр. Попереду ще 10% лінії фронту і наступна бригада, яку ми оснастимо такою ж системою відеоспостереження і розвідки”, – написав Порошенко і додав, що “волонтери і добровольці в умовах не зовсім ефективних дій влади  далі робитимуть свою справу разом”.

Нагадаємо, 27 травня нардеп від “ЄС” Петро Порошенко під час поїздки на Донеччину передав 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді комплект відеоспостереження.

Читайте також:
На з’їзді “Європейської солідарності” презентували орієнтовану на Порошенка ГО “Брати по зброї”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна