Голова ОБСЄ відвідала КПВВ “Новотроїцьке”, Красногорівку і Маріупольський морпорт

 

Голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде після відвідання в межах робочого візиту до України Маріупольського морського порту прибула на КПВВ “Новотроїцьке”.

Про це повідомив у понеділок, 14 червня, заступник міністра закордоннних справ Василь Боднар, який супроводжує голову ОБСЄ у поїздці.

“Делегація ОБСЄ на чолі з Анн Лінде прибула на КПВВ “Новотроїцьке”, – написав Боднар.

Також Лінде відвідала і Красногорівку, де поспілкувалася з місцевими жителями, керівництвом і працівниками лікарні, яка неодноразово потрапляла під обстріли російських збройних формувань.

Раніше заступник міністра повідомив, що голова ОБСЄ відвідала Маріупольський морський торговельний порт, керівництво якого поінформувало Лінде про стан і проблеми у роботі, особливо після початку російської агресії, обмеження проходу Керченською протокою.

Анн Лінде під час перебування у Маріуполі наголосила на необхідності дотримання суверенітету та територіальної цілісності України.

Читайте також:
Голова ОБСЄ їде в Україну, зокрема в зону ООС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна