Столичний сквер перейменували на честь розвідника Максима Шаповала

 

Столичний сквер перейменували на честь розвідника Героя України Максима Шаповала. 

Таке рішення ухвалили в четвер, 10 червня, на засіданні сесії Київської міської ради. Більшість депутатів це рішення підтримала, передає пресцентр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається в повідомленні, ім’ям Шаповала названо сквер на Повітрофлотському проспекті, 11-13 у Солом’янському районі столиці.

Як повідомляла “Новинарня“, 27 червня в Солом’янському районі Києва невідомі підірвали автомобіль “Мерседес”, внаслідок чого загинув керівник підрозділу спецпризначення Головного управління розвідки Міністерства оборони Максим Шаповал.
Надвечір того ж дня в Костянтинівському районі Донецької області підірвався на міні автомобіль зі співробітниками контррозвідки СБУ. Загинув полковник Юрій Возний, двоє його колег і місцевий житель були поранені.
Представники силових органів України пов’язали ці акції з діями російських спецслужб чи терористів ОРДЛО.

Читайте також:
Після загибелі Шаповала МОУ і СБУ посилили охорону військових керівників, – Полторак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна