Нацгвардійці допомогли видати збірку віршів 12-річної дівчинки з ОРДЛО. Українською

 

За підтримки волонтерів та нацгвардійців вдалося видати збірку віршів 12-річної дівчинки Анастасії, яка наразі мешкає на тимчасово окупованій території Донбасу. Книга називається “Хроніки життя”. 

Про це в п’ятницю, 11 червня, повідомили в пресцентрі командування операції Об’єднаних сил.

“Якось харківські волонтери, що підтримують з Настею зв’язок, запитали, який подарунок вона хотіла б отримати до свята. І отримали відповідь: “Було б добре, якби наші бійці коли-небудь змогли прочитати мої вірші”, – йдеться в повідомленні.

За підтримки волонтерів видавництво “Золоті сторінки” видало збірку віршів “Хроніки життя”.

Зазначається, що в рамках меморандуму про співпрацю в галузі культури, мистецтва і туризму між підрозділами НГУ та чотирма провідними харківськими видавництвами («Віват», «Золоті сторінки», «Ранок» і «Фоліо») гвардійці отримують художню, історичну і дитячу літературу сучасних авторів. Серед них – і поетична збірка Анастасії.

Невдовзі книжки з віршами дівчини потраплять до підрозділів Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил в Маріуполі, додали в пресцентрі командування ООС.

Читайте також:
На форумі в Донецьку сепаратисти приймають єдину доктрину “Русскій Донбас”, в основі якої – російська мова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна