Під Старогнатівкою російський снайпер поранив воїна ЗСУ

 

У четвер, 10 червня, в районі Старогнатівки  на Донеччині російські окупанти здійснили обстріл позицій Збройних сил України. Один військовий отримав поранення.

Про це інформує пресслужба Оперативно-тактичного угруповання “Схід” у фейсбуці.

“Неподалік населеного пункту Старогнатівка збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників.  Внаслідок ворожої кулі один український військовослужбовець отримав вогнепальне поранення”, – йдеться в повідомленні.

Пораненого бійця доправили до лікарні, де йому надається допомога. Стан здоров’я – середньої тяжкості.

“На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку”, – додали в пресслужбі ОТУ “Схід”.

Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Читайте також:
Трагічно загинула лейтенант 128-ї бригади ЗСУ Карина Шемчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна