Мешканців Женеви просять працювати вдома під час саміту Байдена і Путіна

 

У день запланованої зустрічі президента США Джо Байдена з російським президентом Володимиром Путіним мешканців Женеви просять працювати з домівок.

Про це інформує видання The Local.

Окрім того, людей закликають обмежити пересування містом.

Міська рада Женеви закликає усіх до відповідальності та розуміння, щоби ця важлива подія могла відбутися у виняткових умовах, “в женевських традиціях поваги, вітання та діалогу”.

Місцева влада вже опублікувала інформацію та мапу, на якій вказана закрита для пересування транспорту та людей зона безпеки. Довкола неї вже встановлюють тимчасову огорожу.

Раніше агентство Reuters з посиланням на дипломатичні джерела повідомляло, що Байден та Путін проведуть саміт 16 червня на швейцарській віллі XVIII століття з видом на Женевське озеро.

Вілла Ла Гранж у Женеві. Фото: Armenpress

Вілла Ла Гранж розташована посеред паркової зони на лівому березі озера. Швейцарська поліція та військові підрозділи вже перекрили для відвідування два парки неподалік вілли, а також встановили обмежувальні блоки та колючий дріт.

Нагадаємо, наприкінці травня заступник міністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков заявив, що у найближчі дні РФ озвучить США низку сигналів, які будуть для Вашингтона “некомфортні”.

Читайте також:
900 тис. доз вакцини і запрошення до США: в Білому домі розповіли про переговори із Зеленським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна