Боксер Усик всівся на колію заради фото. Укрзалізниця зреагувала

 

Боксер Олександр Усик опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах світлину, на якій він сидить на залізничній колії.

Укрзалізниця в четвер, 10 червня, зреагувала на це, закликавши спортсмена не порушувати правил безпеки.

“Ніколи такого не було — і знову сталося… Укрзалізниці вкотре доводиться переживати через поведінку кумирів багатьох українців.Цього разу відомий боксер Александр Усик, мабуть, забув про правила поведінки на об’єктах залізниці та сів на колію заради оригінальної світлини для соцмереж. Олександре, серед залізничників теж багато Ваших фанів, але правил важливо дотримуватися. Бережіть себе і нерви машиністів!”, – йдеться в повідомленні.

УЗ також закликала Усика більше не порушувати правила і “бути прикладом для своїх шанувальників”.

“І щиро бажаємо успішної підготовки до бою з Джошуа.І нехай кулаки будуть такими ж міцними, як рейки Укрзалізниці”, – дотепно резюмувала пресслужба УЗ.

Читайте також:
“Це інформаційна війна”: на Львівщині боксер Усик заявив, що не знімався у фільмі Марченко “Паломниця”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна