“Перевірили: вода в Крим не йде”: іноземні дипломати відвідали адмінмежу з окупованим півостровом

 

Британська та швейцарська делегації відвідали адмінмежу з тимчасово окупованим півостровом на КПВВ “Каланчак” і “Чаплинка”.

Про це у середу, 9 червня, повідомив постійний представник президента України в Автономній республіці Крим Антон Кориневич.

“Під час візиту… з Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії та делегацією Посольства Великої Британії… перевірили: русло Північно-Кримського каналу після дамби на 107 кілометрі в напрямку Криму сухе, вода в Крим не йде, дамба на 91-му кілометрі виконує свої функції, її не прорвало. Калюжі від зливи, не від зради”, – написав Кориневич на ФБ.

Він також додав, що Швейцарія стала 16 країною, яка на наше запрошення відвідала адмінмежу з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Читайте також:
КПВВ на Донбасі та адмінкордоні з Кримом облаштують захистом від стрілецької зброї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна