Біля Криму військові інженери тренувалися облаштовувати мінно-вибухові загородження. ВІДЕО

 

На одному з полігонів бойової підготовки, що неподалік адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим, інженерно-саперні підрозділи зі складу Об’єднаних сил Збройних сил України провели тренування з облаштування мінно-вибухових загороджень.

Про це в середу, 9 червня, інформує служба зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗС України.

“Під час навчань військові інженери відпрацювали дії підрозділів зі встановлення протитанкового мінного поля та здійснення маскування рубежів розгортання рухомого загону загородження”, – повідомив командувач об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, воїни-сапери, застосовуючи мінні загороджувачі, відпрацювали питання встановлення на суходолі протитанкових мін як в ґрунт, так і на його поверхні.

“Поєднання заздалегідь підготовлених оборонних укріплень з системою інженерних загороджень та багато ешелонованим вогневим ураженням на ймовірних напрямках дій противника, не лише значно ускладнюють його просування у глибину оборони, а й завдають йому значних втрат”, – наголосив командувач.

Читайте також:
Три повітряні командування ПС ЗСУ провели синхронні навчання з ППО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.