На Волині священник Московського патріархату стояв на трасі в жіночому одязі. ВІДЕО

 

На трасі поблизу міста Рожище Волинської області правоохоронці затримали священика одного з храмів УПЦ МП Копачевської громади, який стояв на трасі в жіночому одязі.

Про інцидент повідомило у понеділок, 7 червня, місцеве видання “Район.Рожище”, опублікувавши відео з нагрудних камер поліцейських.

Правоохоронці вирішили перевірити автомобіль, який стояв вздовж дороги.

Неподалік від авто поліцейські побачили чоловіка в жіночій кофті, лосинах, балетках і одноразових рукавичках. На відео чутно, як поліцейські запитують чоловіка про те, хто він такий і що тут робить. Точної і чіткої відповіді він дати не зміг, а лише заявив, що це “конфіденційна інформація”.

Поліція в коментарі Zaxid.net підтвердила, що такий інцидент дійсно був. Отця затримали, а потім відпустили після встановлення особи. У відомстві уточнили, що інцидент стався ще 3 червня.

За даними поліції, чоловік є місцевим священиком УПЦ МП.

Прессекретар Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Аніпка заявив, що затриманий чоловік має проблеми з психікою і через це його вже нібито давно усунули від служб в церкві. Зараз, за словами Аніпка, чоловік нібито вважається позаштатним священиком.

Втім, спікер Волинської єпархії УПЦ МП відмовився називати точну дату відсторонення і місце, де чоловік мав свій прихід.

Читайте також:
На Закарпатті в колишньому храмі Московського патріархату знайшли бейсбольні битки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна