Прикордонників на Житомирщині посилили мінометними розрахунками

 

Держприкордонслужба звітує, що продовжує посилювати заходи щодо захисту державного кордону України. Так, зокрема на Житомирщині, вже підготували мінометні розрахунки для ДПСУ.

Про це в середу, 2 червня, повідомила пресслужба прикордонного відомства.

Зазначається, що в головному центрі підготовки особового складу успішно завершилася підготовка персоналу мінометної застави прикордонної комендатури швидкого реагування Житомирського прикордонного загону.

“Навчання відбувалося за програмами підготовки обчислювачів, розвідників та мінометних розрахунків. Прикордонники навчалися визначати цілі, здійснювати підготовку даних для стрільби, складати картки вогню, змінювати вогневі позиції, наводити міномети на цілі та вражати їх”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресцентр ДПСУ

Завершальним етапом підготовки стали практичні стрільби з виконанням різноманітних вогневих завдань. Мінометники вражали нерухомі спостережні цілі напівпрямим наведенням та із закритих вогневих позицій.

Читайте також:
Єгерська бригада отримала американські позашляховики “Хамві”

Піхота та артилерія єгерської бригади відпрацьовують ведення бою в незнайомій місцевості

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна