Уряд призначив нового головного санітарного лікаря України

 

Кабінет Міністрів у середу, 2 червня, призначив Ігоря Кузіна новим головним санітарним лікарем України.

Про це повідомив народний депутат від”Європейської солідарності” Олексій Гончаренко в телеграмі.

“Кабмін призначив Кузіна Ігоря Володимировича заступником Міністра охорони здоров’я України — головним державним санітарним лікарем України”, – зазначив він.

Ігор Кузін – епідеміолог, спеціаліст у сфері громадського здоров’я, магістр з громадського здоров’я. Спеціалізація – “Організація і управління охороною здоров’я”.

У 2007 році закінчив Донецький національний медичний університет ім. М. Горького, спеціальність “Медико-профілактична справа”. У 2016 році – Варненський медичний університет (Болгарія), магістерська програма з громадського здоров’я.

Раніше Ігор Кузін був в. о. гендиректора Центру громадського здоров’я. На цій посаді він перебував з 2019 року по 2021 рік, а потім став заступником нового очільника ЦГЗ.

Нагадаємо, 20 травня Верховна Рада на засіданні призначила головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров‘я.

Читайте також:
“На літо ситуація стабілізується”, – міністр Ляшко про прогнози щодо епідемії коронавірусу і вакцинацію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна