СБУ провела антитерористичні навчання біля лінії розмежування на Донеччині. ФОТО, ВІДЕО

 

Служба безпеки України провела антитерористичні навчання неподалік лінії зіткнення у Донецькій області. Тренування пройшли в умовах, наближених до реальних.

Про це в понеділок, 31 травня, інформує пресцентр СБУ.

Заключна фаза тренувань пройшла в прифронтовій Авдіївці на Донеччині.

Мета навчань – перевірка та підвищення рівня взаємодії в разі ймовірної диверсійної та терористичної загроз.

СБУ навчання Донеччина 1 СБУ навчання Донеччина 2 СБУ навчання Донеччина 3 СБУ навчання Донеччина 4 СБУ навчання Донеччина 5 СБУ навчання Донеччина 6 СБУ навчання Донеччина 7 СБУ навчання Донеччина 8 СБУ навчання Донеччина 9 СБУ навчання Донеччина 10 СБУ навчання Донеччина 11
<
>

Зокрема, українські силовики під час тренувань навчалися виявляти та знешкоджувати ймовірних злочинців.

“Учасники зборів відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації “диверсантів”, які за легендою навчань планували здійснити диверсію на Авдіївському коксохімічному заводі та втекти з міста”, – йдеться в повідомленні.

В навчаннях також взяли участь Збройні сили України, Нацгвардія, поліція, ДСНС, прикордонники, а також представники державної і місцевої влади.

Читайте також:
Хитрощі Лиса і Койота. Один день з інструкторами з виживання Десантно-штурмових військ


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.