Кремль попередив США про “некомфортні” сигнали найближчим часом

 

Заступник міністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков заявив, що у найближчі дні РФ озвучить США низку сигналів, які будуть для Вашингтона “некомфортні”.

Про це Рябков заявив у понеділок, 31 травня, інформує “Європейська правда” з посиланням на росЗМІ.

“Американці повинні виходити з того, що ціла низка сигналів з Москви – я не говорю в даному випадку про зустріч на найвищому рівні – для них будуть некомфортні, в тому числі в найближчі дні”, – сказав Рябков.

Напередодні президент США Джо Байден повідомив, що має намір обговорити на зустрічі з російським лідером Володимиром Путіним в червні тему прав людини. За його словами, США “не залишаться остронь, дозволивши йому порушувати ці права”.

Коментуючи заяву Байдена, Рябков сказав, що порядок денний для двох країн відрізняється, але Росія готова до діалогу на будь-які теми.

“На жаль, зустрічної готовності спостерігається набагато менше і рідше”, – сказав Рябков.

Нагадаємо, саміт президентів США Джо Байдена і Російської Федерації Володимира Путіна відбудеться 16 червня в швейцарській Женеві.

Читайте також:
Байден поспілкується зі Зеленським перед зустріччю з Путіним, – МЗС

У російському МЗС визнали, що пропонували умови примирення адміністрації Байдена

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна