На Хмельниччині попрощалися із загиблим під Новотошківським воїном 128 огшбр Максимом Польовим. ВІДЕО

 

На Хмельниччині попрощалися із військовослужбовцем 128-ї бригади Максимом Польовим, який загинув від кулі російського снайпера під Новотошківським на Луганщині.

Про це повідомляє Суспільне. Поділля в неділю, 30 травня.

“У селищі Наркевичі 30 травня попрощались із майором Максимом Польовим. Він був заступником командира батальйону 128-мої окремої гірсько-штурмової бригади”, – йдеться у повідомленні.

“Ходили разом у садок, потім в школу, вступили в Одеський інститут сухопутних військ. Лейтенантами пішли в різні підрозділи служити. Він дуже гарна людина, завжди допамогав, принциповий був, дуже переживав за своїх підлеглих. Хороший друг, спілкувалися постійно телефоном, зустрічались дуже рідко, він рідко приїжджав. Казав мені постійно: Вадим, виграємо війну, зустрінемося”, – розповів товариш загиблого Вадим Гуменюк.

Поховали майора Максима Польового на місцевому кладовищі.

Як інформувала “Новинарня“, офіцер 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ, заступник командира батальйону Максим Польовий загинув від снайперського обстрілу 27 травня під Новотошківським Луганської області.
У Польового залишилися дружина і два сини.

Читайте також:
14 загиблих героїв квітня 2021-го – їхні обличчя та історії. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.