У Черкасах затримали нацгвардійця, що продавав зброю. ВІДЕО

 

У Черкасах співробітники Служба безпеки України затримали військовослужбовця Нацгвардії, що намагався продати перероблені стартові пістолети для стрільби травматичними набоями.

Про це інформує пресцентр СБУ.

За попередньою версією слідства, переробку в бойовий стан стартових пістолетів організував начальник озброєння однієї з частин. “Майстерню” він облаштував у підсобному приміщенні там, де мешкав.

За оперативною інформацією, клієнтів зловмисник підшукував через особисті зв’язки, зокрема у кримінальних колах.

Правоохоронці затримали офіцера Нацгвардії поблизу одного із торгово-розважальних закладів у центрі Черкас під час спроби збуту трьох пістолетів і комплекту набоїв до них.

Під час проведення обшуків у помешканнях, майстерні та автомобілі підозрюваного вилучили чотири  перероблених пістолети та комплектуючі частини до них; майже 200 бойових набоїв різного калібру; спеціальне обладнання для переробки пістолетів у вогнепальні.

У межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України затриманому повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Читайте також:
У Черкасах будинок депутата міськради підпалили кинутим “коктейлем Молотова”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна