Таран очолив українську делегацію з нагоди Дня державної незалежності Грузії

 

У Тбілісі відбулися урочистості з нагоди Дня державної незалежності Грузії. Серед почесних гостей — українська делегація на чолі з міністром оборони України Андрієм Тараном.

Про це в середу, 26 травня, інформує пресцентр українського оборонного відомства.

На площі Свободи в грузинській столиці присутні мали можливість спостерігати церемонію прийняття присяги новобранцями сил оборони Грузії.

“Українці разом з іншими офіційними особами в Кафедральному соборі Святої Трійці вшанувала пам’ять головнокомандувача Першої Грузинської демократичної республіки генерал-майора Георгія Квінітадзе, прах якого нещодавно репатріювали із Франції”, – йдеться в повідомленні.

У програмі візиту також передбачено відвідання Військового реабілітаційного центру імені Національного героя Грузії Маріам (Маро) Макашвілі.

Крім того, планується вручення міністром оборони України відомчих відзнак і нагород України військовослужбовцям та цивільному персоналу оборонного відомства Грузії за вагомий особистий внесок у розбудову і підтримання двостороннього співробітництва між державами.

Читайте також:
Міністри оборони України і Грузії підписали план співпраці між відомствами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна