На Донеччині під час ГогольFest влаштують перформанс “Дорога додому” на трасі Донецьк-Маріуполь

 

У Маріуполі під час фестивалю ГОГОЛЬFest влаштують перфоманс “Дорога додому” на трасі Н20 “Донецьк-Маріуполь”.

Спецподія фестивалю від режисера Влада Троїцького відбудеться в п’ятницю, 28 травня.

Відомо, що посеред мосту буде встановлена масштабна інсталяція “Дерево Життя” і відбудеться влане перформанс “Дорога додому”. Подія є унікальною і не повториться більше ніколи, кажуть організатори фестивалю.

“Глядачі приїдуть на автобусах. Гості розташуються в заздалегідь визначених місцях, наші волонтери будуть зустрічати та супроводжувати гостей. Просимо звернути увагу, що подія проходитиме під відкритим небом на природньому майданчику. Стільців на заході не передбачено. Просимо глядачів подбати про відповідний до погодних умов одяг, що закриває ноги, закрите взуття та парасольки”, – повідомили організатори.

Зареєструватись на спецподію можна у культурно-туристичному центрі “Вежа” (вул. Архітектора Нільсена, 34 у Маріуполі). Деталі за номером +380976184085.

Реалізується в рамках проекту культурно-мистецьких ініціатив “Діалог мовою мистецтва” за підтримки Українського культурного фонду.

Читайте також:
Біля моря та фронту: як у Маріуполі ГогольFest провели. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна