Belavia скасувала польоти в Україну до 25 серпня

 

Білоруська авіакомпанія Belavia скасувала всі рейси в Україну до 25 серпня 2021 року.

Про це в середу, 26 травня, інформує пресслужба авіакомпанії.

“У зв’язку з забороною влади України на виконання рейсів “Белавіа” авіакомпанія змушена скасувати польоти до/з Києва, Львова, Одеси та Харкова з 26 травня по 25 серпня 2021 року”, – повідомили в пресслужбі авіаперевізника.

Крім того, 25 травня також було скасовано нічні рейси: B2 847 до Києва (час вильоту 22:40) і B2 833 до Одеси (час вильоту 23:40).

“Пасажири, в яких були придбані квитки у зазначені дати, зможуть повернути їхню повну вартість без штрафів або змінити дату вильоту впродовж терміну дії авіаквитка. Звертатися з цих питань необхідно в місця придбання авіаквитків”, – наголосили в авіакомпанії.

Термін дії квитків, згідно з інформацією “Белавіа”, становить 1 рік з моменту придбання для повністю невикористаних квитків, 1 рік з моменту початку польоту для частково використаних квитків.

Також національна авіакомпанія Білорусі скасувала польоти до Швеції.

“У зв’язку з анулюванням дозволу на польоти “Белавіа” з боку Швеції ми змушені скасувати всі рейси до/зі Стокгольма з 26 травня 2021 року по 30 жовтня 2021 року”, – йдеться в повідомленні перевізника.

Крім того, з 26 травня по 25 червня цього року скасовано польоти в Ригу “у зв’язку з рішенням авіавлади Латвії про заборону виконання рейсів із Білоруссю”, інформує компанія.

Раніше “Белавіа” вже скасувала польоти в Париж і Лондон (по 30 жовтня 2021-го).

Пасажири можуть змінити дату вильоту або повернути вартість квитків на рейси в цей проміжок часу.

Як повідомляла “Новинарня“, Україна припинила авіасполучення з Білоруссю з 26 травня.

Читайте також:
США введуть нові санкції проти Білорусі через арешт Протасевича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна