На столичному Печерську з вікна багатоповерхівки обстріляли військову частину. ВІДЕО

 

У Печерському районі Києва хлопець обстріляв військову частину Національної гвардії, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Про це в п’ятницю, 21 травня, інформує пресслужба національної гвардії України.

Правоохоронці вже встановили особу правопорушника.

Відео події раніше було опубліковано в соцмережах. На ньому було видно, як невідома особа з вікна багатоповерхівки стріляла в бік військової частини НГУ.

Командування військової частини своєю чергою також повідомило про інцидент до поліції.

Працівники відділу кримінальної поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження особи, причетної до правопорушення.

“Як з’ясувалося, компанія молоді відпочивала в квартирі та під час цього один із хлопців здійснив постріл із пневматичної зброї з вікна у бік військової частини. Так хлопець вирішив похизуватися перед дівчатами. Правопорушником виявився 21-річний місцевий мешканець”, – йдеться в повідомленні.

У квартирі правоохоронці провели обшук, під час якого виявили пневматичну зброю, з якої був здійснений постріл.

“Зараз усіх учасників події доставлено до Печерського управління поліції для з’ясування всіх обставин. Тривають слідчі дії”, – зазначили в пресслужбі НГУ.

Читайте також:
У Києві на Майдані нацгвардійці затримали чоловіків із бойовими гранатами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна