Ще понад сотня родин розвідників отримали службове житло

 

94 українські розвідники отримали ключі від службових осель із високим рівнем комфорту.

Про це в четвер, 20 березня, повідомили в пресцентрі ГУР МОУ.

“Попри складну економічну ситуацію в країні, присутність ворога поблизу наших кордонів, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і в Криму, поряд із завданням підвищення рівня боєготовності одним із пріоритетних завдань для керівництва держави, Міноборони України і Головного управління розвідки є підвищення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їхніх сімей”,  –  цитує начальника ГУР його пресслужба.

Керівник воєнної розвідки України додав, що ГУР проводить цілеспрямовану, послідовну роботу й докладає максимум зусиль для розв’язання житлових питань захисників.

За його словами, захищаючи інтереси України в умовах російської збройної агресії, українські розвідники мають бути спокійними за своїх рідних, упевненими, що їхні дружини та діти всебічно захищені та мають належні умови проживання.

“Наша амбітна мета — розв’язати питання квартирної черги. Я вважаю, що це є важливим чинником для подальшого поліпшення умов військової служби, запорукою віри в краще майбутнє та нашу спільну перемогу. Адже від якісного й ефективного виконання комплексу завдань, які покладаються на воєнну розвідку, залежить прийняття стратегічних рішень, пов’язаних із національною безпекою України”, — наголосив начальник ГУР МО України.

Наостанок полковник Кирило Буданов подякував кожному воїну-розвіднику за сумлінну службу й наполегливу копітку працю та привітав із новосіллям.

Як інформувала “Новинарня“, на початку квітня 2020 року в Києві житло отримали 59 родин розвідників.

У серпні 2019 року 38 українських розвідників отримали житло.

На початку грудня 2019 року ще 30 українських розвідників отримали житло в Києві.

У січні 2020 року ще 29 воєнних розвідників отримали житло. 

У травні 2020 року ще 31 співробітник Головного управління розвідки Міноборони України отримав ключ від оселі.

8 грудня 2020 року ще 38 родин воїнів-розвідників отримали ключі від помешкань у Києві.

Читайте також:
Очільник ГУР раптово приїхав у військову частину і вручив ключі від квартир 10 розвідникам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна