Порошенко сходив у гості до Андрія Антоненка

 

П’ятий президент України Петро Порошенко відвідав військовослужбовця Сил спеціальних операцій ЗСУ Андрія Антоненка, який наразі перебуває під домашнім арештом.

Про це Порошенко повідомив у середу, 19 травня.

“Я прийшов до Ріффа не просто як громадянин і не просто як людина, яка дуже симпатизує Андрію. Як п’ятий президент і верховний головнокомандувач я маю стати на захист українських воїнів. Саме Андрій Антоненко зіграв величезну роль у створенні українських Сил Спеціальних Операцій. Я пишаюся, що під указом про створення ССО стоїть саме мій підпис”, – написав Порошенко.

“Ми своїх не кидаємо, а правда завжди перемагає. Щасливий нарешті особисто сказати ці слова Андрію Антоненку, потиснути йому руку і поспілкуватися з ним і його фантастичною родиною.
Ми доведемо, що незаконне ув’язнення Ріффмастера – це був жорстокий і брутальний злочин. І ті, хто це зробив, точно будуть відповідати за кожен із 500 днів, коли Андрій був запроторений за ґрати. Вони будуть притягнені до відповідальності за ці злочини. І стосовно Андрія Антоненка, і стосовно Юлії Кузьменко. Вона, до речі, блискуче працювала разом з Марією Іоновою, перебуваючи у Києві, на 50 окрузі Донеччини”, – додав він.

Читайте також:
Брифінг Авакова про “справу Шеремета” – це класична російська ІПсО, – Антоненко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна