Син померлого від коронавірусу багатодітного подружжя Родікових наклав на себе руки

 

Син померлого від ускладнень коронавірусу в кінці березня подружжя Родікових Денис Родіков наклав на себе руки в Києві, стрибнувши з мосту на бетонний тротуар.

Про це повідомила поліція Київської області у вівторок, 18 травня.

15-річний підліток пішов з дому 17 травня, залишивши в соцмережах повідомлення про намір вчинити суїцид.

Поліція Фастівщини відразу ж почала його пошуки, підключивши в тому числі аеророзвідку і кіберполіцію.

Правоохоронці з’ясували, що хлопець викинув верхній одяг по дорозі до Києва у селищі Калинівка “для маскування”. Пізніше з’ясувалося, що в столиці Родіков стрибнув з мосту на бетонний тротуар і у важкому стані потрапив до лікарні.

18 травня близько 6 ранку він помер.

Денис Родіков. Фото: пресцентр поліції Київщини

За цим фактом поліція розслідує кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального кодексу України — “доведення до самогубства”.

Як писала “Новинарня“, подружжя Володимир та Діана Родікови, які виховували 13 дітей у дитячому будинку сімейного типу в Київській області, у березні потрапили до Васильківської центральної районної лікарні через ускладнення, спричинені коронавірусом.
Володимир Родіков помер 20 березня. Діана Родікова у критичному стані була переведена в реанімацію Олександрівської клінічної лікарні Києва, де 29 березня також померла.

Дітей після цього направили в Київську обласну дитячу лікарню, а потім перевели до Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Сезенків.
Сім’я Родікових після початку війни на Донбасі у 2014 році переїхала в Київську область. Дитячий будинок сімейного типу Родікови облаштували в селі Липовий Скиток у Васильківському районі.
Володимир і Діана Родікови виховували 13 дітей — п’ятьох рідних і вісьмох прийомних. Двоє дітей вже досягли повноліття. Діана Родікова отримала почесне звання Мати-героїня.

Читайте також:
ПЦУ взяла під опіку 13 дітей із родини переселенців Родікових, у яких “ковід” забрав батька й матір

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна