Які чоловічі кеди вибрати у 2021 році ℗

 

Якщо ви задумалися про покупку якісного взуття, то найкраще це робити в спеціалізованих магазинах із гарною репутацією. Для пошуку оригінального взуття популярних брендів, наприклад: Tommy Hilfiger, Guess, U.S. Polo Assn., Gant, Diesel, Palladium, Big Star, Vans – можемо порадити вам сайт Answear.ua. Переходьте за цим посиланням https://answear.ua/ru/k/vin/vzuttya/kedy і зі спокійною душею робіть покупки.

Матеріал чоловічих кедів

Кеди – взуття, яка створювалася цілеспрямовано для активного проведення часу. Тому за всіма своїми властивостями воно повинно бути зручним, практичним і надійним. Щоб досягти всього перерахованого вище, важливо використовувати якісний матеріал.

У більшості моделей матеріал підошви приблизно однаковий – вулканізована гума. Незважаючи на свою щільність, вона дуже еластична і м’яка.

Матеріал верху: замша, натуральна шкіра, текстиль, штучна шкіра – все залежить від ціни і популярності бренду.

Які кеди чоловічі вибрати?

Отже, ось ви вирішили, що хочете придбати кеди – що вам потрібно знати?

У першу чергу подивіться в календар – там підказка, який сезон на дворі. Легкі моделі розраховані на сезон весна-літо, але бувають і утеплені – в них можна ходити восени або відразу після закінчення зими.

Далі слід вирішити: високі або низькі. Відмінність між ними зрозуміло відразу, але ось вам кілька фактів, якщо візуальна складова вас не переконала.

  • Високі кеди – справжнісінька класика. Якщо вами рухає особливий культ і ретро настрій, то вам точно слід розглянути саме цей варіант.
  • Головне завдання високих моделей полягало у фіксації й захисті гомілкостопа. Однак сьогодні ця функція виконується зовсім інакше: подібні кеди захистять вашу ногу від продувань, але ніяк не від вивиху.
  • Висока модель добре підходить на осінній період.

Популярні чоловічі кеди

Відомі бренди активно просувають свої лінійки кедів, заманюючи покупців різними способами: хтось використовує яскраві кольори, але штучний матеріал, хтось – класичний чорний або сірий, але в основі вже натуральна шкіра.

Vans і Converse – бренди, які асоціюються в першу чергу з кедами. Причому перші акцентують свою лінійку на сучасній моді. Головною їхньою “родзинкою” вважаються низькі моделі. А ось другі роблять наголос на класичний стиль із високим верхом.

Купити чоловічі кеди від провідних виробників

Інтернет-магазин Answear.ua – місце, в якому ти знайдеш свій улюблений бренд взуття за дуже привабливою ціною. Переходь за посиланням на початку статті і переконайся в цьому самостійно.

 

Матеріал публікується на правах реклами 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна