Під Пісками від кулі російського снайпера загинув боєць 58-ї бригади ЗСУ

доповнено

Унаслідок снайперського обстрілу в районі проведення операції Об’єднаних сил 13 травня загинув український військовослужбовець.

Про це йдеться у вечірньому повідомленні пресслужби оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

“Внаслідок ворожого снайперського вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника”, – сказано в дописі.

На місці події працюють представники військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

“Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей”, – додали в ОТУ.

За даними “Новинарні“, загиблий – із 16-го мотопіхотного батальйону 58 омпбр імені гетьмана Івана Виговського. Куля ворога влучила йому в голову. Це сталося в районі селища Піски, неподалік від Донецького аеропорту.

З початку весни це четверта бойова втрата 58-ї конотопської бригади. Раніше загинули офіцер Володимир Шпак, Іван Ковальовський та Сергій Коробцов (останні двоє – від снайперських пострілів ворога).

Загиблий 13 травня – п’ята бойова втрата ЗСУ з початку травня.

Читайте також:
Таймлайн втрат, поранень і обстрілів на фронті у квітні 2021: ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна