В Івано-Франківську невідомий вистрілив у BMW із гранатомета. ФОТО

доповнено

В Івано-Франківську поліція розпочала розслідування за фактом вибуху автомобіля на вул. Галицькій.

Про це інформує пресслужба поліції області.

“У вівторок, 11 травня, близько 23:25 до поліції надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Галицькій вибухнув автомобіль марки BMW Х5. Попередньо правоохоронці встановили, що невідомий з боку берега річки Бистриця-Солотвинська з предмета, за типом дії схожого на ручний протитанковий гранатомет, здійснив постріл, унаслідок чого пошкодив автомобіль. Усі речові докази направлено на експертизу”, – зазначається в повідомленні.

Франківськ гранатомет авто 1 Франківськ гранатомет авто 2 Франківськ гранатомет авто 3 Франківськ гранатомет авто 4
<
>
Фото: пресслужба поліції Івано-Франківської області

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 (умисне знищення або пошкодження майна, здійснене шляхом підпалу, вибуху чи іншим небезпечним способом; незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Місцеве видання “Курс” із посиланням на власні джерела пише, що “автомобіль BMW X5, який обстріляли на парковці поблизу ТЦ River Park з протитанкового гранатомета, належить підприємцеві та власнику ресторану Cruce de Gustos Тарасу Белзу”. Водночас право на користування авто має керівник ГО “Хазард”, відомий франківський дзюдоїст Давид Харебава.

Читайте також:
Під Дніпром виявили згоріле авто з останками, що можуть належати зниклому бізнесмену й волонтеру Міщенку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна